«

»

Aug
21

September = e-learning maand

September: start van het nieuwe schooljaar, tijd om dingen bij te leren. Dit geldt niet alleen voor studenten op de schoolbanken, in september staat e-learning in bedrijven ook centraal!September belooft een maand te worden waarin e-learning in ondernemingen in de kijker gezet wordt. Een overzicht van enkele evenementen:

13/09/07 – e-Knowledge@Work 2007

Op donderdag 13 september zal e-Knowledge@Work 2007, een congres over leren en kennisoverdracht, plaatsvinden te Antwerpen. Het geheel is opgevat als een interactief forum waarin men kennis en ervaring kan delen. Voorbeelden van concrete projecten illustreren het geheel. Meer info is te vinden op hun website.

27/09/07 – Workshop: Sleutels tot success en te vermijden obstakels in e-learning

Exact 2 weken later, op 27 september, richten wij onze e-learning workshop te Brussel in. Centraal in deze workshop staat het implementeren van e-learning projecten in bedrijven. In deze workshop kan je de belangrijkste fases van een e-learning project ontdekken. Wat maakt een e-learning project nu succesvol en welke obstakels moet je vermijden? Ontdek het in de workshop! Meer info.

Related posts:

Leave a Reply