«

»

Sep
22

16 november 2007: VOV-beurs voor leren en ontwikkelen!

Op vrijdag 16 november 2007 zal de 13e editie van de 2 jaarlijkse VOV beurs voor leren en ontwikkeling plaatsvinden in de Brabanthallen te Leuven. Deze beurs richt zicht tot alle professionals, actief in Opleiding & Ontwikkeling, Vorming en HRM, om kennis te maken met de opleidingsmarkt en een dag lang te netwerken.


De beurs biedt een unieke mix van presentatiesessies, gesprekshoeken,cateringstands en een beursbibliotheek met documentatierekken en vakliteratuur. Meer dan 130 aanbieders zullen aanwezig zijn. De beurs wordt georganiseerd door VOV: het Vlaams lerend netwerk van professionals in leren en ontwikkelen van individuen en organisaties.

De toegang tot de beurs is gratis voor iedereen die vooraf registreert via de VOV website. Zonder voorregistratie betaal je euro 40 aan de kassa. Schrijf dus tijdig in via de website.

Bezoek de VOV website

Related posts:

Leave a Reply