«

»

Oct
02

Workshop effectieve e-learning

E-learning is een nog erg jonge wetenschap, maar ze heeft al allerhande uitbarstingen en evoluties doorlopen, en dit maakt ze momenteel sterker dan ooit. Na een periode van “alles voor de elektronica” kwam een periode van ontkenning door de alomtegenwoordigheid van het Internet.Nu volgt een fase van maturiteit in het gebruik en de concrete aanwending van e-Learning. Maar hoe kan dit ‘tool’ nu concreet worden ingezet? Een vraag waarop vele bedrijven een antwoord zoeken. Vandaar onze e-learning workshop op 27 september 2007!

Om deze vraag te beantwoorden doken we tijdens de workshop in de literatuur om de denkpistes van voorwaardes waaraan een opleiding voor volwassen moet voldoen te onderzoeken en vervolgens via een workshop om te zetten naar e-learning. Human Resource en opleidingsverantwoordelijken van verschillende grote bedrijven bogen zich in groep over de verschillende aspecten waaraan een e-learning voor volwassen moet voldoen en hoe dit naar de praktijk vertaald kan worden.
Een sfeerbeeld van de workshop:

Presentatie

We hebben enkele slides uit de presentatie geselecteerd en online beschikbaar gemaakt (via SlideShare). Tijdens de presentatie is gebruik van gemaakt van voting om optimale interactie met het publiek te verzekeren en informatie te kunnen verzamelen. Meer over de resultaten van de voting kan u hier spoedig lezen.

Related posts:

Leave a Reply