«

»

Oct
29

eLearning Awards 2007 (onderwijs)

Dit jaar organiseert European Schoolnet de eLearning Award wedstrijd voor de zevende keer op rij. Alle Europese scholen en leerkrachten kunnen deelnemen aan de wedstrijd die de beste en meest inovatieve initiatieven van ICT gebruik in het onderwijs in de bloemetjes zet.De wedstrijd wil dus de beste voorbeelden van scholen die pedagogisch verantwoord ICT gebruiken in de kijker plaatsen en belonen. Een onafhankelijke jury zal awards uitreiken voor de volgende categorieën:

  • school van de toekomst
  • e-safe school
  • digitale geletterdheid
  • creativiteit, vreemde talen
  • duurzaamheid (milieu)
  • wiskunde-wetenschappen-technologie
  • social networking voor samenwerking (eTwinning)

Er is ook een platvorm beschikbaar om successen te delen en ideeën op te doen, goede ideeën kunnen op deze manier doorgegeven worden aan een breder publiek. Via de tab ‘gallery’ kan je deze voorbeelden bekijken. Tot nu toe hebben 8 Belgische scholen een project ingediend. Enkele Nederlandstalige voorbeelden: Project TRAJEcTl; Kids h@nd in h@nd en Well-being @ school.

Voorstellen kunnen ingediend worden tot 30 oktober en de winnaars worden bekend gemaakt op 6 december 2007.

Meer info: http://elearningawards.eun.org

Related posts:

Leave a Reply