«

»

Jan
12

Symposium van e-learning tot bedrijfstheater

Op basis van eigen onderzoek kwam bedrijfsopleidingen.be tot de vaststelling dat er een groeiende vraag is naar alternatieve en vernieuwde leervormen, maar dat het scepticisme over die leervormen al even groot is.


Om hier een antwoord op te bieden organiseert bedrijfsopleidingen.be op 19 maart 2009 te Brussel het symposium van e-learning tot bedrijfstheater.

Tijdens het dagprogramma komen tal van opleiders aan bod die hun best practise toelichten over e-learning, coaching, netwerking, blended learning, klassikaal leren, werkplekleren, simulatieleren, bedrijfstheater, … ‘s Avonds is er een netwerkmoment voorzien gevolgd door een presentatie met de primeur van de resultaten van het onderzoek ‘tendensen in bedrijfsopleidingen’.

Het dagprogramma staat enkel open voor opleidingsverantwoordelijken en HR(D)-professionals uit het bedrijfsleven, opleiders zijn welkom voor de receptie, het netwerkmoment en de avondsessie.

Meer info over de opzet, het programma en de mogelijkheid tot inschrijving is te vinden op hun website.

Related posts:

Leave a Reply