«

»

Nov
23

Presentatiesessie pedagogie voor e-learning

Op basis van een eerder uitgevoerde enquête stelden we vast dat pedagogie voor e-learning een topic is waar vraag naar is bij opleidingsverantwoordelijken. Om deze reden hebben we dit onderwerp op het programma gezet voor een presentatiesessie op de 2-jaarlijkse VOV-beurs voor leren en ontwikkeling.

Technologische vooruitgang maakt e-learning op bijna iedere plek, ieder toestel en ieder moment mogelijk. Maar technologie alleen is niet voldoende om tot goede e-learning te komen. Pedagogie is de rode draad om ervoor te zorgen dat een project staat of valt.

Traditionele leerstijlen (o.a. Kolb, Vermunt) zijn vaak moeilijk te integreren in e-learning. In deze presentatie komen 4 leerstijlen aan bod die toepasbaar zijn in e-learning met enkele concrete voorbeelden. Verder is er nog aandacht voor het bepalen van leerobjectieven, design objectieven, next generation en de juiste metingen.

Een beknopt overzicht van de presentatie:

Related posts:

Leave a Reply