«

»

Nov
21

Ik vroeg me af hoe ver de ontwerpers van de Authoring tools waren tegenover de SeriousGame tendens? Deel 4

Ahhhh ! Toch spelers die de moeite waard zijn, THINKINGWORLDS et hun Authoring-tool voor Serious Game. Klein historisch overzicht, ThinkingWorld komt van caspianlearning en men moet over het Kanaal gaan om een echte tool te vinden.

Als ik het over een tool heb, kunnen we zeggen dat ThinkingWorld een tool, een machine, een fabriek of iets zwaar gebruikt. A priori zie ik niet, behalve de studio’s, hoe bedrijven hun oplossing zouden kunnen gebruiken.

Zie eerder: Eerst functioneert het niet altijd :-(

ATHinkingworld1.jpg

Dan heb ik het over de installatie van plug-in die al in sommige bedrijven aanwezig zijn ;-)

Athinkingworld2.jpg

Daarna moet u toch in de oplossing gaan, zonder zich te vergissen en zonder punten te vergeten die, volgens mij, de pedagogen die de tool gebruiken, hoorndol zouden kunnen maken.

ATHinkingworld3.jpg

ATHinkingworld4.jpg

Eindelijk, de grafici die, volgens mij, APPLE gebruiken, zullen teleurgesteld zijn als ze gaan vernemen dat het slecht op PC functioneert. Samengevat, een gewaagde keuze die sommigen al hebben gedaan. Wat mij betreft, zal ik op de kant blijven en op… hoe zeggen… een SIMPLIFICATIE wachten.

ATHinkingworld5.jpg

Related posts:

Leave a Reply